Agar prášek 10g, Natural Jihlava
Kód: NAT093Související produkty
Detailní popis produktu
Mořská řasa Agar je velmi oblíbená v japonské a čínské kuchyni. Jedná se o vegetariánskou alternativu želatiny, kterou dokáže skvěle zastoupit. V potravinářství se agar používá k ochucování, jako stabilizátor i zahušťovací prostředek. Má neutrální chuť a vůní, což zvláště oceníte při přípravě marmelád, pudinků, želé či domácích rostlinných mlék a krémů.
Agar lze rozpouštět ve vodě, ovocných šťávách i zeleninových vývarech (např. při výrobě aspiků). Vyzkoušejte agar také jako přírodní ztužovač šlehačky!
Návod k přípravě: Smíchejte 7-10g agaru s 1kg pitné vody, zamíchejte a uveďte do varu. Pevné konzistence dosáhnete již při pokojové teplotě.
Složení: Agar 100%.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 701kJ (167kcal)
Tuky 0,0g ; z toho nasycené mastné kyseliny 0,0g
Sacharidy 83,0g ; z toho cukry 37,0g
Bílkoviny 0,0g
Sůl 0,0g
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
Země původu: Itálie
Balení a distribuce: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava, Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | ŘASY MOŘSKÉ I SLADKOVODNÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.015 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.