Oregáno BIO 18g, Sonnentor
Kód: SON339Související produkty
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež
Ochutnali jste již vejce, sýr nebo ryby ochucené touto lahodnou solí? Z obyčejného jídla vykouzlí neodolatelné pochoutky se středomořským svěžím nádechem. Jídlo bude barevně...
Detailní popis produktu
Dobromysl neboli oregáno – „aroma pizzy“ - celé umění italské kuchyně by nebylo dokonalé bez tohoto bylinného, peprného, hořce-ostrého koření. Středoevropané již mezitím od Italů něco okoukali a rádi používají oregáno do zeleninových pokrmů a omáček na těstoviny. Výborně se hodí také do ostrých jídel. A kdo ví, třeba se oregáno právě proto nachází v mexických pokrmech jako je Taco, v náplních a fazolích. Ovčí sýr s olivovým olejem a oregánem zabalené v alobalu a položené na gril, vlažný letní večer a sklenice vína – tak doma pokračuje řecká dovolená.
Složení: dobromysl*
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
certifikace CZ-BIO-002
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Země původu: Zemědělská produkce EU/mimo EU.
Výrobce a distributor: Sonnentor s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice, Česká republika, www.sonnentor.cz
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi
Když venku napadne sníh a krajinu zakryje bílá peřina, máme chuť hned začít péct cukroví. Stačí jen otevřít dózičku Vánočního cukrování a rázem dům provoní vůně Vánoc. Perníčky,...
Tonkové boby jsou semena tropického stromu nazývaného také mexickou vanilkou, v češtině ho pak najdeme pod názvem silovoň. V kuchyni nahradí vanilkový lusk. Svým...
Italská a řecká kuchyně, na pizzu, těstoviny, ryby a drůbež
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.