Kakaové boby Criollo drcené slazené panelou BIO 250g, Health link
Kód: HLT005Související produkty
Vyhlášené jemně opražené nadrcené kakaové boby z Peru
Nepražené boby nejušlechtilejší aromatické odrůdy Criollo plné čokoládové chuti
Nepražené boby s vysokým obsahem vlákniny a vynikajícím chuťovým profilem
Detailní popis produktu
Nepražené drcené kakaové boby slazené Panelou krásně křupou, okouzlí vás intenzivní aroma i bohatým chuťovým profilem. Můžete je mlsat jen tak, či si jimi dochutit svou ranní misku müsli.
Kakao absolutní čistoty z palety Criollo patří mezi albínské odrůdy a jeho kakaový bob má netradiční bílou barvu. Jelikož postrádá třísloviny, vyniká naprosto nezaměnitelnou chutí – zaoblenou, sametově jemnou a hebkou, bez kyselých a trpkých tónů. Má nádherné aromatické vlastnosti. Můžete v něm objevovat tóny medu, karamelu, dozrávajících fíků, mléčné pěny, sušeného ovoce, ořechů či vanilky. A užívat si k tomu příjemné křupnutí.
Použití: Drcené kakaové boby lze konzumovat přímo jako výživnou a energetickou pochoutku. Přidávat je můžete do vašich oblíbených cereálií, jogurtů a smoothies nebo s nimi ozdobit dezerty, kaše či zmrzlinové poháry.
Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
Certifikace CZ-BIO-001, zemědělská produkce mimo EU.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2362kJ (565kcal)
Tuky 39,0g, z toho nasycené mastné kyseliny 24,0g
Sacharidy 44,0g ; z toho cukry 30,0g
Bílkoviny 9,5g
Sůl 0,12g
Skladování: Skladujte v suchu a uzavřeném obale, chraňte před přímým slunečním zářením.
Země původu: Peru
Výrobce a distributor: HEALTH LINK s.r.o., Holická 1173/49a, 779 00 Olomouc - Hodolany, Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | KAKAOVÉ PRODUKTY, KÁVA |
---|---|
Hmotnost: | 0.3 kg |
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Čistá kakaová hmota nejvyšší kvality, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.