Kakaové máslo 200g, Troubelice
Kód: CTR002Související produkty

Kakaový tuk nejvyšší kvality

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Čistá kakaová hmota nejvyšší kvality, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota...

Devatero bylin působících příznivě na normální funkci dýchacího systému, doporučujeme sladit medem.

Tento čaj je přirozeně sladký a jeho líbezné květinové tóny z něho dělají skvělého společníka k dezertům a koláčům, jemným sýrům a jarním pokrmům.
Detailní popis produktu
Kakaové máslo natural ve zlomcích. Lisováním rozdrcených nepražených kakaových bobů, resp. kakaové hmoty, vzniká kakaové máslo.
Výhodou kakaového másla je jeho odolnost vůči vysokým teplotám (cca 200°C). Má výraznou čokoládovou vůni.
Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42°C.
Složení: Kakaové máslo 100%.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 3700kJ (899kcal)
Tuky 99,81g ; z toho nasycené mastné kyseliny 59,48g
Sacharidy 0,2g ; z toho cukry <0,4g
Vláknina
Bílkoviny <0,2g
Sůl <0,005g
Sůl je v produktu obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
Skladování: Skladujte v suchu a temnu. Chraňte před teplem.
Země původu: Ekvádor
Výrobce: František Bačík, Troubelice 10, 783 83 Troubelice, Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | KAKAOVÉ PRODUKTY |
---|---|
Hmotnost: | 0.25 kg |
EAN: | 1007838302152 |

Čistá kakaová hmota nejvyšší kvality, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota...

Jedná se o prášek z nepražených karobových lusků. Karob je obecně používán podobně jako kakaový prášek, je ale přirozeně sladší, s nižším obsahem tuku a zajímavé je...

Připravte si teplou čokoládu do hrnečku v pohodlí domova slazenou pouze třtinovou šťávou Panelou. Čokoláda je nastrouhaná na hoblinky, stačí ji jen rozpustit a užít si nevšední...

Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...

Kvalitní Bio čokoláda v prášku se sníženým obsahem tuku

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.

Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.