Kmín černý - Černucha BIO 50g, Sonnentor
Kód: SON305Související produkty
Kmín běžný v indické, asijské, mexické, ale také arabské kuchyni
Kmín vypěstovaný v západních Čechách
Detailní popis produktu
Sametově černá tříhranná semínka jsou podobná semínkám cibule.
Mají peprnou zemitou a lehce nahořklou chuť. V Turecku a orientální kuchyni patří semínka černého kmínu bezpodmínečně na chleba a slané pečivo. Pomleté s kmínem a koriandrem se výborně hodí na omelety. Černý kmín hraje důležitou roli v indické kuchyni, je nepostradatelný v kuřecích pokrmech a vegetariánských jídlech (jako pilaws, curry a kormas).
Opražená semínka černého kmínu jsou velmi dobrá v salátech a omáčkách.
TIP: pro zintenzivnění chuti se doporučuje černý kmín před použitím opražit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
Do polévek, dušených jídel, na vaječné omelety a zapečené brambory
Užívá se při vaření brambor a v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta.
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi
Kmín vypěstovaný v západních Čechách
Kampotský pepř pocházející z provincie Kampot v Kambodži se velice liší vůní a chutí od běžného pepře. Je to dáno podnebím, složením půdy a ručním sběrem a zpracováním. Černý...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.