Libeček BIO 15g, Sonnentor
Kód: SON333Související produkty
K přípravě dušených mas a zeleniny zejména v indické a arabské kuchyni
Detailní popis produktu
Libeček – „Polévkové koření ala příroda“ - Libeček, klasická polévková nať, má bylinné aroma se stopami anýzu, citronu a droždí. Jeho chuť připomína celer, ale je intenzivnější. Používat libeček pouze do polévek by ovšem byla chyba. Silné aroma se velmi dobře hodí do zeleninových směsí s kořenovou zeleninou a luštěninových pokrmů. Kdo potřebuje rychlé jídlo, tomu doporučujeme míchaná vejce s dýňovým olejem a libečkem. Zelená nať je schopna svou intenzivní chutí proniknout také masem, především jehněčím nebo vepřovým. Ti, kteří již touží po létu, přinese lístkový salát s troškou libečku do domu letní chuť.
Tip: Opatrné dávkování, neboť se jedná o velmi dominantní koření.
Skladovat v suchu a chladu.
Složení: libeček bio
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Aromatická směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů
Pravý vanilkový prášek do sladkého pečiva, krémů, kaší a dezertů.
Pikantní směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře...
Středně pálivé chilli typické do asijské a jihoamerické kuchyně
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi
Ochutnali jste již vejce, sýr nebo ryby ochucené touto lahodnou solí? Z obyčejného jídla vykouzlí neodolatelné pochoutky se středomořským svěžím nádechem. Jídlo bude barevně...
Užívá se při vaření brambor a v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.