Melta porcovaná 140g (20 x 7g), Kávoviny
Kód: KVP005Související produkty
Meltu můžete teplou i studenou, černou i s mlékem, případně dochucenou obdobně jako kávu. Neobsahuje kofein. Díky obsahu inulinu z kořene čekanky je v chuti nasládlá.
Čistá kávovina z kořene čekanky, která je lehce rozpustná a slouží jako náhrada kávy pro všechny, kteří se vyhýbají kofeinu.
Zelená káva z nepražených kávových bobů pochází z plantáže vysokohorské oblasti v Nikaragui. Vychutnejte si jedinečnou chuť bezkofeinové zelené kávy nejlépe po sportovním výkonu...
Bezkofeinová káva z čekankového kořene
Instantní kávovinový nápoj z ječmene a praženého žita
Když někdy chceme něco rychle, a také aby to dobře chutnalo – šálek kávy Vídeňské pokušení je v okamžiku připraven. Balení na 60 šálků kávy.
Vychutnávejte si „nekafe“ z praženého kořene pampelišky od rána do večera! Neobsahuje sice žádný kofein, ale podmaní si vás příjemně nasládlou vůní a nahořklou praženou chutí.
Detailní popis produktu
Mletá pražená kávovinová směs v čajových sáčcích pro přípravu teplého nápoje. Je vhodná i pro děti a kojící matky.
Složení: Pražený mletý ječmen, pražený mletý čekankový kořen 30%, pražené mleté žito.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 1440kJ (343kcal)
Tuky 1,7g ; z toho nasycené mastné kyseliny 0,5g
Sacharidy 61,0g ; z toho cukry 1,6g
Vláknina 23,0g
Bílkoviny 8,7g
Sůl 0,23g
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před přímým slunečním zářením.
Země původu: Česká republika
Výrobce: KÁVOVINY a.s., Jana Palacha 515, Zelené Předměstí, 530 02, Pardubice, Česká republika.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | KÁVA A KÁVOVINY |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.25 kg |
| EAN: | 8594000770053 |
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Čistá kakaová hmota nejvyšší kvality, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota...
Kvalitní Bio čokoláda v prášku se sníženým obsahem tuku
Kakaové máslo se používá na zjemnění chuti čokolády při její výrobě, ale také na pečení, vaření a smažení (sladkých a slaných pokrmů). Kakaové máslo se používá i v...
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
