Mouka jáhlová 250g, Adveni
Kód: ADV045Související produkty
Detailní popis produktu
MLÝNSKÝ VÝROBEK Z PROSA SETÉHO
TIPY K POUŽITÍ:
Mouka je vhodná pouze pro tepelné zpracování. Všestranná mouka vhodná:
- pro sladké i slané pečení
- na zahušťování polévek a omáček
Jáhlovou mouku přidejte k běžné mouce v množství nejvýše 25 %.
SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu, chraňte před teplem.
RECEPT NA BUBLANINU
Všechny mouky důkladně promícháme. Šest lžic této směsi promícháme s cukrem a rostlinným tukem a vypracujeme drobenku.
Do zbývající moučné směsi vmícháme xanthan, prášek do pečiva, cukr, olej a mléko nebo vodu. Krátce prošleháme ručním šlehačem a připravíme ne příliš husté těsto. To rozetřeme na plech vyložený pečicím papírem. Poklademe drobně pokrájeným ovocem a posypeme připravenou drobenkou. Pečeme při 170 °C asi 25–30 minut. Po upečení koláč vyndáme na mřížku, aby se odspodu nezapařil.
Poznámka
Množství tekutiny do těsta záleží na savosti jednotlivých mouk, je dobré přidávat tekutinu postupně. Použila jsem směs angreštu, rybízu, meruněk a letních jablek. Pokud je ovoce hodně kyselé, můžete přidat víc cukru do drobenky. Doba pečení záleží na troubě a na šťavnatosti ovoce.
Zdroj:www.receptyadveni.cz
Doplňkové parametry
Kategorie: | MOUKY, CHLEBOVÉ SMĚSI |
---|---|
Hmotnost: | 0.26 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.