Nové koření celé BIO 35g, Sonnentor
Kód: SON338Související produkty
Císař František byl myslivec a prý rád sedával na posedu. Po úspěšném lovu se pak nechával rozmazlovat těmi nejlepšími zvěřinovými lahůdkami a vyprávěl u nich zajímavé lovecké...
Do omáček, polévek, při marinování masa a ryb, k nakládání hub a zeleniny
V Orientu se ví, že chuť kávy lze zpestřovat mnoha způsoby. V Aladinově koření do kávy se nachází směs z kardamomu, skořice, nového koření a hřebíčku, které v horké kávě uvolní...
Detailní popis produktu
Nové koření – „koření nového světa“ Již Indiáni kořenili svou čokoládu novým kořením. Jeho vůně je velmi silná a aromatická, podobná hřebíčku, s trochou skořice a muškátu a s lehkou peprnou ostrostí. Jemné aromatické koření na maso a ryby, zvěřinu, do polévek, ale také do jemného pečiva nebo peprného koláče. Nové koření nalezne své využití rovněž v různých omáčkách, marinádách, zelenině, pikantních a ovocných salátech a mnoha kořeněných směsích, např. ve svařeném vínu, vánočním cukroví a curry.
Skladovat v suchu a chladu.
Složení: nové koření celé bio
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
Mírně ostrá indická směs koření, vhodná zejména ke grilování kuřat, ale i jiných druhů mas.
Indická směs koření pro všestranné použití
Umami je vedle čtyř základních chutí, které všichni známe, pátou chutí. Název je odvozený z japonských slov umai (lahodný) a mi (chuť). Směs je takovým chameleonem mezi...
Řecká jemně pálivá směs na různé druhy masa připravované na roštu i pánvi
Pikantní směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů
Skořice je kůra skořicovníku, která se sloupne, usuší a používá se jako koření. Její zemito-dřevitá a zároveň sladká chuť se hodí k mléčné rýži, kompotu a koláči. Velmi dobře...
Středně pálivé chilli typické do asijské a jihoamerické kuchyně
V dětství jsme se vždy těšili, až ji zase navštívíme a ona nám bude od rána do večera připravovat úžasné dobroty. Hlavně když servírovala svou výbornou pečeni. To se všem...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.