Kuchyňské oleje
Značky

Arašídový olej je velmi odolný vůči vysokým teplotám, a proto je výbornou volbou pro fritování. Využívá se k přípravě dresinků nebo při vaření či pečení.

Jedlý hroznový olej je vyroben z hroznových semínek a vyniká jemnou neutrální chutí. Je ideální k dochucování pokrmů hlavně ve studené kuchyni.

Kukuřičný olej má jemnou a delikátní chuť, je ideální pro použití ve studené kuchyni, ale využití má i v teplé kuchyni.

Velmi ovocný olivový olej z oblasti Val di Mazara na Sicílii. Tradiční pěstování a pečlivé zpracování produkuje olivový olej s velmi silnou, ovocnou chutí. Olivový olej nejvyšší...

Olej pro studenou kuchyni jemně oříškové chuti s optimálním poměrem Omega-3,6,9

Tato směs olejů je namíchána nejen tak, aby obsahovala vyvážený poměr mastných kyselin a byla dodržena důležitá rovnováha mezi omega 3 a omega 6 mastnými kyselinami. Salátový...

Jednodruhový olej z para ořechů lisovaný za studena se hodí do salátů, dezertů, ale je možné ho použít i na smažení a pečení.