Pepř černý celý BIO 55g, Sonnentor
Kód: SON345Související produkty
Císař František byl myslivec a prý rád sedával na posedu. Po úspěšném lovu se pak nechával rozmazlovat těmi nejlepšími zvěřinovými lahůdkami a vyprávěl u nich zajímavé lovecké...
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně
Hodí se takřka na všechny pokrmy studené i teplé kuchyně
Kampotský pepř pocházející z provincie Kampot v Kambodži se velice liší vůní a chutí od běžného pepře. Je to dáno podnebím, složením půdy a ručním sběrem a zpracováním. Černý...
Detailní popis produktu
Pepř - „více než jenom kýchací prášek“
Sušená, neloupaná zrníčka semínek pepře mají jemnou ovocnou vůni a intenzivní, ostrou pronikavou chuť. Ovoce se sklízí těsně před jeho úplným dozráním a poté se suší. Černý pepř je mnohostranně využitelný a používá se celý, drcený nebo čerstvě mletý. Zjemňuje a zostřuje pikantní stejně jako sladké pokrmy: saláty, dresingy, čerstvé těstoviny, maso, ryby a perník naléhavě potřebují něco z jeho ostrosti. Seznam by mohl být ještě dlouze doplňován, neboť neexistuje téměř nic k čemu by se pepř nehodil.
Tip: Pepř namlít nebo rozdrtit nejlépe těsně před použitím a přidat až ke konci vaření, neboť aroma je velmi prchavé.
Skladovat v suchu a chladu.
Složení: pepř černý celý bio
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.08 kg |
V Orientu se ví, že chuť kávy lze zpestřovat mnoha způsoby. V Aladinově koření do kávy se nachází směs z kardamomu, skořice, nového koření a hřebíčku, které v horké kávě uvolní...
Galgán je skvělým kořením jihovýchodní Asie. Kdo má v oblibě jihoasijskou kuchyni, musí mít galgán bezpodmínečně doma. Má aroma připomínající zázvor a citron, je ale podstatně...
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb
Tonkové boby jsou semena tropického stromu nazývaného také mexickou vanilkou, v češtině ho pak najdeme pod názvem silovoň. V kuchyni nahradí vanilkový lusk. Svým...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.