Pískavice řecké seno na klíčení BIO 120g, Sonnentor
Kód: SON505Související produkty
Detailní popis produktu
Egypťané prý její semínka využívali jako koření. Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari. Pískavice se používá do chutney, do omáček a v Indii i jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům.
Intenzita hořké chuti těchto klíčků se zvyšuje s dobou klíčení. Může se stát, že některá semínka nevyklíčí a zůstanou tvrdá.
Návod k přípravě:
Doba namáčení: 6-8 hodin
Doba klíčení: 2-4 dní
Proplachování vodou: 2x denně
Ideální teplota:18-20°C
Doporučené vybavení: nakličovací sklenice
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou.
Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Složení: Pískavice - řecké seno* - semena (Trigonella foenum graecum).
* = bio (produkt kontrolovaného ekologického zemědělství)
Certifikace CZ-BIO-002, zemědělská produkce EU.
Skladování: Skladujte v suchu a chladu.
Výrobce a distributor: Sonnentor s.r.o., Příhon 943, 696 15 Čejkovice, Česká republika, www.sonnentor.cz
Doplňkové parametry
Kategorie: | SEMENA, KLÍČENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.2 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.