Saturejka BIO 20g, Sonnentor
Kód: SON354Související produkty
Umami je vedle čtyř základních chutí, které všichni známe, pátou chutí. Název je odvozený z japonských slov umai (lahodný) a mi (chuť). Směs je takovým chameleonem mezi...
Detailní popis produktu
Saturejka – „partner luštěnin“
To, že se saturejka hodí k fazolím, není žádné velké překvapení. Velmi dobře se hodí všeobecně ke všem typům luštěnin, kterým propůjčí trošku více šmrncu její peprně ostré aroma. Chuť trošku připomínající tymián, mátu a majoránku je výborná k bramborám, zelí a kořenové zelenině. Kořeněné lístky necharakterizují jen nespočet pokrmů středomořské kuchyně, nýbrž hrají velkou roli také v kulinářství balkánu. Obzvlášť dominantní je v bulharských zelných závitcích, národním pokrmu, kde se naplní zelné listy masem, rýží a cibulí a okoření saturejkou, paprikou, koprem a petrželkou.
Tip: v ideálním případě přidat až ke konci vaření.
Skladovat v suchu a chladu.
Složení: saturejka bio
Doplňkové parametry
Kategorie: | KOŘENÍ |
---|---|
Hmotnost: | 0.05 kg |
Užívá se při vaření brambor a v asijských kuchyních do omáček a vařené rýže, kterou zbarví krásně do žluta.
Středně pálivé chilli typické do asijské a jihoamerické kuchyně
Aromatické, mírně pikantní kari, pro přípravu polévek, omáček, rýže, drůbeže a ryb
V dětství jsme se vždy těšili, až ji zase navštívíme a ona nám bude od rána do večera připravovat úžasné dobroty. Hlavně když servírovala svou výbornou pečeni. To se všem...
Když venku napadne sníh a krajinu zakryje bílá peřina, máme chuť hned začít péct cukroví. Stačí jen otevřít dózičku Vánočního cukrování a rázem dům provoní vůně Vánoc. Perníčky,...
Aromatická směs koření vhodná pro přípravu indických pokrmů
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.