Sójová omáčka Shoyu BIO 220ml, Natural Jihlava
Kód: NAT211Související produkty
Detailní popis produktu
Popis
sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů.
Rozdíl mezi shoyu a tamari:
Shoyu a tamari jsou víceméně zaměnitelné s tím, že tamari si lépe udrží chuť a aroma při tepelné úpravě. Shoyu se naopak doporučuje používat k finálnímu dochucení hotového pokrmu. Není to ale žádné železné pravidlo.
Shoyu neobsahuje žádné zvýrazňovače chuti, barviva ani umělá sladidla.
Vedle základních čtyř chutí (sladká, hořká, slaná, kyselá), je ještě chuť pátá – umami. Označuje se jako „lahodná“, „chuť zralosti“ a zvýrazňuje chuť pokrmu. Tato pátá chuť je obsažena i ve fermentovaných výrobcích – tedy i v sójové omáčce shoyu.
Složení
pitná voda, SÓJOVÉ boby BIO, mořská sůl, PŠENICE BIO
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota | 250kJ/60kcal |
Tuky | 0g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
Sacharidy | 6,00g |
z toho cukry | 3,00g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 9,00g |
Sůl | 5,26g |
Doplňkové parametry
Kategorie: | OCHUCOVADLA |
---|---|
Hmotnost: | 0.6 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.