Tahini 420g, Natural Jihlava
Kód: NAT273Související produkty

Pasta z loupaného sezamu nejvyšší kvality na pečivo, do omáček a pomazánek

Pasta z praženého loupaného sezamu na pečivo, do omáček a pomazánek

Sezamová pasta nejvyšší kvality na pečivo, do omáček a pomazánek

Sezamová pasta nejvyšší kvality na pečivo, do omáček a pomazánek

Sezamová pasta jako vynikající základ pomazánek a dresinků

Bezlepkové chipsy se sezamem jsou originální a zdravější alternativou k tradičním bramborovým chipsům. Vyrábějí se z hrachové mouky, která je bohatá na bílkoviny a...

Sezamela je tahini pasta oslazená pouze rýžovým sirupem. Může být označována jako zdravá "nutela".

Karobový krém bez přidaného rafinovaného cukru jako náhrada známého oříškovo-čokoládového krému, karobena je navíc vhodná pro alergiky na čokoládu jelikož karob neobsahuje...

Pasta z praženého černého sezamu má výraznější ořechovější chuť než bílé tahini, Skvělé na pečivo, do omáček a pomazánek.

Detailní popis produktu
Sezamová rostlinná omáčka Tahini se připravuje z drcených sezamových semínek. Tahini je velmi podobná burákovému máslu, které je tolik populární v USA. Je velmi vhodná na dresinky do salátů nebo na zeleninové dipy. Smíchaná s různým kořením, s česnekem, křenem může sloužit jako vynikající pomazánka. Je tradičním základem vegetariánské pomazánky Hummus. Může také sloužit jako náhrada másla.
Sezam obsahuje řadu vitamínů skupiny B, důležité minerály (draslík, vápník, hořčík, železo a zinek) a stopové prvky.
Složení: Mírně pražené sezamové semínko 100%
Může obsahovat stopy sóji
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2781kJ (665kcal)
Tuky 60,0g ; z toho nasycené mastné kyseliny 10,0g
Sacharidy 2,0g ; z toho cukry 1,0g
Vláknina 11,0g
Bílkoviny 24,0g
Sůl 0,09g
Skladování: Skladujte v suchu, chraňte před teplem
Země původu: Izrael
Výroba, balení a distribuce: Natural Jihlava JK s.r.o., Humpolecká 286/28, 586 01 Jihlava, Česká republika
Doplňkové parametry
Kategorie: | SLADKÉ A OVOCNÉ POMAZÁNKY |
---|---|
Hmotnost: | 0.8 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.