Teplá čokoláda mléčná 100g, Troubelice
Kód: CTR041Související produkty
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty z nepražených kakaových bobů při nízké teplotě do 40°C. Při výrobě se používají boby vzácné odrůdy Criollo, která...
Toto kakaové máslo bylo vylisováno z bio kakaových bobů a poté pouze zbaveno výrazné vůně (dezodorizováno) vodní parou. Nebylo chemicky rafinováno ani ztužováno.
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Detailní popis produktu
Příprava:
1. způsob: Čokoládu zalijeme horkou vodou v doporučeném poměru a pečlivě ji rozmícháme metličkou.
2. způsob: Čokoládu je možné nahřát ve vodní lázni, teplota čokolády nesmí přesáhnout 48°C. Jakmile je čokoláda rozpuštěná, přidáme teplou vodu a pečlivě promícháme metličkou. Připravená teplá čokoláda je určena k okamžité spotřebě, případně se dá uložit do lednice na dobu max. 48 hodin.
Doporučené dávkování:
100g čokolády a 50-75 ml vody (dle požadované hustoty).
100g čokolády = cca 2 porce
Složení: Kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva Panela Bio, sušené mléko.
Obsah kakaové sušiny nejméně 50%.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 2410kJ (579kcal)
Tuky 41,46g ; z toho nasycené mastné kyseliny 24,97g
Sacharidy 37,7g ; z toho cukry 21,28g
Vláknina 6,68g
Bílkoviny 10,41g
Sůl 0,212g
Sůl je v produktu obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
Skladování: Skladujte v suchu a temnu do teploty do 30°C.
Země původu kakaových produktů: Ekvádor
Vyrobeno v České republice.
Výrobce: Františk Bačík, Troubelice 10, 783 83 Troubelice, Česká republika.
Doplňkové parametry
Kategorie: | KAKAOVÉ PRODUKTY, KÁVA |
---|---|
Hmotnost: | 0.15 kg |
Espresso je zkrátka italský originál a je považované za základ mezi kávami. Tento malý silák je v průběhu přípravy vystaven velkému tlaku. Výsledkem je skvělá káva se silným...
Čistá kakaová hmota, vyráběná z vyjímečných ekvádorských kakaových bobů, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Slovo Melange je francouzského původu, znamená směs a pod tímto názvem si nejen ve Vídni můžete objednat kávu s mlékem a troškou mléčné pěny. Je ale jedno, jestli si ji...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.