Provita
Kód: PRV001
Brusinky obalené v jogurtové polevě
Kód: PRV033
Kód: PRV081
Kód: PRV206
Kokosový cukr karamelizované chuti z nektaru kokosových palem
Kód: PRV307
Ovocný cukr v jemné krystalické podobě, sladivost o 30% vyšší než u řepného cukru
Kód: PRV309
Přírodní cukr vypěstovaný v České republice
Kód: PRV308
Kód: PRV303
Kód: PRV301
Demerara je třtinový cukr příjemné medové vůně a chuti. Tmavší barva je díky obsahu zbytkové melasy. Má hrubší, krupicovitou a křupavou strukturu.
Kód: PRV306
Drobnozrnná černá čočka pro široké kulinářské využití
Kód: PRV204
Kód: PRV201
Kód: PRV202
Velkozrnná čočka pro rychlou přípravu
Kód: PRV203
Kód: PRV053
Datlová pasta má velmi široké využití v kuchyni. Je vhodná jako náplň do koláčů nebo do BBQ omáček či chutney. Díky své sladké chuti skvěle ochutí ranní kaše, oříšková...
Kód: PRV023
Kód: PRV164
Dobře stravitelné malé fazolky jemné oříškové chuti
Kód: PRV212
Velká bílá fazole jemné máslové struktury
Kód: PRV213
Fazole oblíbená svou masitou strukturou
Kód: PRV214
Kód: PRV215
Kód: PRV211
Fazole střední velikosti moučné struktury vhodné k širokému využití
Kód: PRV216
Sušené plody kustovnice čínské označované jako „ovoce dlouhověkosti“
Kód: PRV061
Kód: PRV403
Kód: PRV404
Nejvýznamnější a nejrozšířenější luštěnina v české kuchyni
Kód: PRV208
Kód: PRV207
Kód: PRV156
Kód: PRV221
Jedná se o prášek z nepražených karobových lusků. Karob je obecně používán podobně jako kakaový prášek, je ale přirozeně sladší, s nižším obsahem tuku a zajímavé je...
Kód: PRV009
Jedná se o prášek z pražených karobových lusků. Karob je obecně používán podobně jako kakaový prášek, je ale přirozeně sladší, s nižším obsahem tuku a zajímavé je také...
Kód: PRV008
Nutričně výživná nepražená jádra kešu ořechů
Kód: PRV105
Nutričně výživná nepražená jádra kešu ořechů
Kód: PRV102
Nutričně výživná nepražená půlená jádra kešu ořechů
Kód: PRV103
Nutričně výživná pražená a solená jádra kešu ořechů.
Kód: PRV106
Jádra kešu ořechů obalené v jogurtové polevě
Kód: PRV036
Jádra kešu ořechů obalené v karamelové polevě
Kód: PRV037
Semolinový kuskus bývá připravován jako hlavní chod v podobě rizot nebo různých směsí, příloha, nasladko, jako součást zeleninových salátu nebo polévek.
Kód: PRV245
Bezlepkový a bezfosfátový kypřící prášek do pečiva
Kód: PRV006
Olejnaté semínko máslové chuti, vhodné do müsli nebo jiných snídaňových cereálií a směsí, do chlebových těst, cukroví, pomazánek, karbanátků, salátů.
Kód: PRV161
Olejnaté semínko vhodné do müsli nebo jiných snídaňových cereálií a směsí, do chlebových těst, cukroví, pomazánek, karbanátků, salátů.
Kód: PRV162
Jádra lískových ořechů běžné velikosti
Kód: PRV121
Jádra lískových ořechů prémiové velikosti
Kód: PRV123
Jádra lískových ořechů zbavená slupky
Kód: PRV125
Bílý mák příjemné oříškové chuti vypěstovaný v České republice
Kód: PRV153
Modrý mák vypěstovaný v České republice
Kód: PRV154
Kód: PRV137
Sladké mandle šetrně zbavené slupky
Kód: PRV116
Kód: PRV111
Neloupaná jádra sladkých mandlí prémiové velikosti
Kód: PRV114
Meruňkové kostičky obalené v jogurtové polevě
Kód: PRV034
Jednoduché pěstování klíčků různých druhů semen - vojtěška, řeřicha, fazole, oves, pšenice, žito, čočka, hrách, soja, hořčice, sezam, pohanka apod.
Kód: PRV901
Lahodné černé moruše sladké až sladkokyselé chuti
Kód: PRV071
Kód: PRV131
Kód: PRV135
Kód: PRV003
Solené pistáciové ořechy ve skořápce
Kód: PRV134
Lehce stravitelná, přirozeně bezlepková plodina, vypěstovaná v České republice
Kód: PRV223
Kód: PRV222
Lehce stravitelná, přirozeně bezlepková plodina
Kód: PRV224
Hrušková povidla podle tradičního receptu bez konzervantů a přidaného cukru
Kód: PRV021
Kód: PRV231
Jihoamerická pseudoobilovina označována jako superpotravina s vynikající nutriční hodnotou
Kód: PRV233
Jihoamerická pseudoobilovina označována jako superpotravina s vynikající nutriční hodnotou
Kód: PRV232
Štavnaté rozinky z tureckého pobřeží povrchově ošetřené pouze slunečnicovým olejem
Kód: PRV054
Tip
Štavnaté světlé sultánky povrchově ošetřené pouze slunečnicovým olejem
Kód: PRV056
Nesířené rozinky obalené v jogurtové polevě
Kód: PRV032
Výborná rýže ideální pro přípravu risotta, pěstovaná v Itálii
Kód: PRV253
Známá také jako perlová rýže, je jednou z nejuznávanějších vysoce kvalitních rýží na světě, ideální na přílohy
Kód: PRV252
Speciální druh rýže určený na přípravu italského rizota. Pěstuje se na severozápadě Itálie v oblastech Lombardie a Piemont.
Kód: PRV254
Rýže charakteristická jemnou květinou vůní
Kód: PRV251
Lepivá rýže ideální do risota, náplní a zapékaných pokrmů
Kód: PRV256
Speciální druh rýže využívaný především v japonské kuchyni - na přípravu různých druhu sushi. Rýže je po uvaření lepkavá, dobře tvarovatelná.
Kód: PRV255
Olejnaté semínko loupaného bílého sezamu
Kód: PRV152
Tip
Kód: PRV313
Tip
Kód: PRV311
Rýžový sirup se vyznačuje neutrální chutí a je ideální na vaření i pečení. Můžete jej však použít i na doslazení kaší.
Kód: PRV315
Loupané slunečnicové semínko k přímé spotřebě. Jsou chutným obohacením chlebů a pečiva, sušenek, müsli směsí, zeleninových a obilných pokrmů.
Kód: PRV163
Novinka
Slzovka obecná neboli Jobovy slzy či Hato Mugi je určena k další tepelné úpravě, k přípravě polévek, kaší, salátů, čajů apod. Je možné ji použít i k výrobě mouky.
Kód: PRV235
Sůl z podhůří Himaláji vyniká lahodnou chutí
Kód: PRV321
Nerafinovaná vulkanická sůl z podhůří Himaláji známá také jako Kala Namak, pokrmům dodává vajíčkovou chuť i vůni
Kód: PRV325
Sůl z podhůří Himaláji vyniká lahodnou chutí, růžovou barvu jí dodávají stopová množství iontů železa
Kód: PRV323
Celé ovesné vločky s klíčky s velmi širokým využitím do snídaní, svačin, ale i hlavních jídel
Kód: PRV411
Kód: PRV413
Kód: PRV412
Vločky, které jsou charakteristické svou snadnou a rychlou přípravou. Jsou vhodné do omáček, jako zavářka do polévek, nákypů či müsli.
Kód: PRV421
Jsou vhodné jako příměs müsli, jogurtů, kaší, nákypů ale také do slaných pokrmů. Lze je také využít k zahušťování omáček a polévek.
Kód: PRV422
Stránka 1 z 1 -
88 položek celkem